Firestarter23

Ulaznice za konferenciju su rasprodate!

Možete se prijaviti za praćenje konferencije online.

Nažalost, usled nepredviđenog kvara na protivpožarnoj mreži u Jugoslovenskoj kinoteci, o kojem smo i sami obavešteni pre manje od 24h, svi događaji u tom prostoru otkazani su do daljnjeg. Zbog toga smo primorani da hitno (samo nekoliko dana pred event) pronađemo drugo rešenje i promenimo našu prvobitno planiranu lokaciju. Novo mesto održavanja naše konferencije je Skills Experience Centar, a o svim detaljima poput parkinga i uputstva za pronalaženje lokacije biće obavešteni učsnici koji su usešno kupili kartu.

Želimo da istaknemo da će program ostati nepromenjen i u potpunosti će se pratiti već definisana agenda i sadržaj.

S obzirom na trenutnu situaciju, transformisali smo Firestarter23 u hibridni događaj!

To znači da će svi zainteresovani koji nisu uspeli da obezbede ulaznice za prisustvovanje konferenciji 31. oktobra i 1. novembra uživo imati priliku da prate emitovanje događaja online naknadno, u posebno određenim terminima. Ovi video snimci će sadržati sva predavanja, studije slučaja i panel diskusije, i biće emitovani u jutarnjem i popodnevnom terminu.

Firestarter 1 dan

49

Pristup svim panelima i prezentacijama u četiri termina (prepodnevni od 9:30 i popodnevni od 18h) za jedan dan

Firestarter 2 dana

79

Pristup svim panelima i prezentacijama u četiri termina (prepodnevni od 9:30 i popodnevni od 18h) za oba dana
Cena ne uključuje PDV, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu na dan uplate

TERMINI za ONLINE praćenje:

Naglašavamo da smo ove promene uveli isključivo zbog nepredviđenih okolnosti. Nastojimo da zadržimo experience koji Firestarter pruža učesnicima, kao i da uz brzu reakciju i inovacije očuvamo kvalitet našeg programa. Važno nam je da pokažemo da smo posvećeni unapređenju oblasti CX i EX i da ne posustajemo u svojoj misiji uprkos situaciji koja je uticala na promene.

 

Hvala vam na razumevanju i podršci, koja nam je neizmerno značajna u ovakvim trenucima. Verujemo da će onima koji nisu uspeli da obezbede svoje mesto uživo novi online format biti odlična zamena.

 

Tim Firestarter23 konferencije

P.S. Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite se našoj koleginici Nataši na telefon 062 93 77 152 ili email konferencijafirestarter@gmail.com