Firestarter23

Beograd je 31. oktobra i 1. novembra bio domaćin regionalnoj Customer experience i Employee experience konferenciji FIRESTARTER 23, okupivši CX i EX lidere regiona i vodeće svetske eksperte na jednom mestu. Ovaj izuzetan događaj bio je prilika za razmenu ideja i iskustava o novim, inovativnim i transformativnim CX i EX strategijama.
Firestarter je rođen iz želje da se stvori prostor za povezivanje CX i EX profesionalaca, kako bi se zajedničkim snagama pokrenula CX i EX revolucija u regionu. Konferencija je okupila više od 100 učesnika iz regiona i sveta, među kojima su bili i Ian Golding, prvi CX trener na svetu i Eytan Hattem iz Cemantice, jedne od najboljih customer experience i employee experience platformi na svetu.
FIRESTARTER 23 je bio više od konferencije; bio je to katalizator za pokretanje CX i EX revolucije u Srbiji. Zajedničkim snagama, raspirili smo vatru koja će osvetliti put ka boljem CX i EX za sve. Učesnici su imali priliku da se upoznaju, razgovaraju o izazovima i rešenjima u svojim oblastima, a sve u okruženju koje podstiče kreativnost i inovativnost.

Uz neprocenjivu podršku Skills Experience Centra, ponovo smo postavili visoku letvicu za sledeću godinu.
Pripremite se za sledeće poglavlje CX i EX revolucije u Srbiji!

Firestarer 22